Okus doma, Okus svijeta

Large_okus_doma_okus_svijeta-msu_e-flyer

Kulinarsko-jezični kolektiv Okus doma organizira donatorsku večer Okus doma; Okus svijeta u petak,  2. rujna 2016. u 19:00 sati u Muzeju suvremene umjetnosti  (Avenija Dubrovnik 17, Zagreb).

Cilj ove večere je okupiti prijatelje, partnere, suradnike i one koji će to tek postati kako bi podržali ideju o kulinarsko-jezičnom kolektivu koji okuplja izbjeglice i druge osobe migrantskog porijekla te lokalne aktiviste, zaljubljenike u kulinarstvo i jezike, koji dijele strast u suradnji i povezivanju s drugim kulturama. 

Program donatorske večeri:

  • 19:00 sati - izložba Inicijative Dobrodošli! i Daga Oršića „Ljudi“
  • 19:30 sati - trpeza Okus svijeta 
  • 20:15 sati - zvuk senegalske muzičke grupe Kaira Kela

Kako bi se otisnuli u istraživačku avanturu svjetske kuhinje koja oduzima dah svojih izgledom i odvodi u svijet čarolije svojim okusom i mirisom, Okus doma poziva zainteresirane da donacijom do 31. kolovoza podrže ovo kulinarsko putovanje. Donacijom se dobiva i ulaznica za donatorsku večer Okus doma - uplatom donacije na broj IBAN HR0824840081107610613 s naznakom Donacija za Okus svijeta:

  • brončani donator • 125 kuna
  • srebrni donator • 250 kuna
  • zlatni donator • 350 kuna (ulaznica vrijedi za dvije osobe)
  • zlatni plus donator • 1000 kuna (ulaznica vrijedi za deset osoba)

Ovo je putovanje posebno jer vas u njega vode ljudi koji se prisjećaju okusa svoga doma, a kojima je život donio putovanje u novi život lišen mnogih okusa, boja i mirisa. 

Sve potrebne informacije kao i program same večeri pogledajte ovdje.

OKUS DOMA je kulinarsko-jezični kolektiv koji okuplja više do dvadeset osoba koje su porijeklom iz Afganistana, Irana, Pakistana, Etiopije, Sirije, Libije, Tunisa, Alžira, Nigerije, Senegala, Bosne i Hercegovine, Kosova i Hrvatske. Ovo je kolektiv koji okuplja izbjeglice i druge osobe migrantskog porijekla te lokalne aktiviste, zaljubljenike u kulinarstvo i jezike, koji dijele strast u suradnji i povezivanju s drugim kulturama. 

 


Preporučite članak:

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.